Arbo advies

Goed Arbo advies start met het goed kunnen luisteren en kijken naar de huidige arbeidsomstandigheden. Onze speciaal daarvoor opgeleide consulenten kijken scherp en durven kritisch te zijn, zowel naar werkgever als werknemer. Beide dragen immers de verantwoordelijkheid om zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren op de werkplek.

Optimaal functioneren

Alleen als er oog is voor het geheel kan er gewerkt worden aan het optimaal functioneren van mens en bedrijf. Wij kijken zowel naar de fysieke werkomstandigheden als de gehele werksfeer. Aandacht voor de commerciële belangen van de werkgever gaan namelijk hand in hand met aandacht voor de individuele werknemer.

 

Kostenbesparing personeelskosten

De totaaloplossing die Absent Arbo biedt zorgt voor een stevige kostenbesparing in personeelskosten. Eenvoudigweg door ervoor te zorgen dat uw medewerkers optimaal kunnen functioneren in een werkomgeving dat ingericht is op resultaat.

Wilt u ook kosten besparen door juist een investering aan te gaan? Neem contact met ons op. Wij laten u graag zien hoe wij dit voor elkaar krijgen.

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?
We staan klaar om u verder te helpen

024 - 344 4054
Contact Us
Vertrouwenspersoon
1 februari 2022
Lees verder
Corona maatregelen
1 januari 2022
Lees verder
Wijziging Arbowet
1 Juli 2017
Lees verder
WORKSHOP
'Psychische belasting bij millennials'
27 september 2018
Lees verder