Waarom Absent Arbo?

Wij leggen de nadruk op arbo en investeren in werkende mensen.

Wij houden zicht op de belangen van het bedrijf, het team én de individuele werknemer.

Wij zijn een ervaren gesprekspartner, die snel kan schakelen om te komen tot de beste oplossing voor alle partijen.

Werken met Absent Arbo is heel anders werken dan dat ik gewend ben met andere arbodiensten. De persoonlijke aandacht, het meedenken en het begrip over de risico’s die we lopen ingeval van verzuim zijn een verademing. Het feit dat er gewerkt wordt met verpleegkundigen is een grote meerwaarde voor de zieken in ons bedrijf. Werken met Absent Arbo is erg prettig werken.

Nienke Loeften – Casemanager P2

Gemotiveerd (weer) aan het werk

Ziek worden we allemaal wel eens. Niet leuk, maar onvermijdelijk. Absent Arbo begrijpt waar u als werkgever tegenaan loopt en biedt allround ondersteuning. Wij kijken niet alleen goed naar de gezondheidssituatie, maar ook naar andere oorzaken, zoals de werkplek en werkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat uw medewerker weer gemotiveerd aan het werk gaat.

Snel handelen & goed communiceren

Wij zijn een kleinschalige, maar daardoor ook uiterst effectieve arbodienst, die verder gaat dan de standaard dienstverlening. Hierdoor kunnen wij snel handelen maar wel met continue terugkoppeling tussen patiënt, werkgever, arts en privéomgeving.

Voorkomen is beter dan genezen

Absent Arbo richt zich ook sterk op de preventie van arbeidsongeschiktheid. Wij geloven dat gezonde werknemers positiever in het leven staan en daardoor een hogere kwaliteit leveren. En daar bent u als werkgever bij gebaat!

Al uw risico’s afgedekt!

Loopt u tegen onduidelijkheden aan, zoekt u advies of wilt u een second opinion? Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact Formulier

Stappenplan wijziging Arbowet

Per 1 juli 2017 treedt de nieuwe Arbowet in werking. Welke zaken vragen per direct uw aandacht?

1

Vastleggen taken bedrijfsarts

2

Aanstellen preventiemedewerker

3

Faciliteren open spreekuur

4

Inrichten klachtenprocedure

5

Overleggen bedrijfsarts met OR/MR

Meer weten? Download nu de whitepaper.