We gaan door tot het is opgelost

Eigenwijs als we zijn werken we graag anders dan andere arbodiensten. Zetten we net die paar extra stappen om onze opdrachtgever verder te helpen. Met de inzet van bedrijfsartsen én bedrijfsverpleegkundigen bieden we directeuren, P&O ers en medewerkers een ervaren gesprekspartner die stevig in de schoenen staat, trends weet te signaleren en snel kan schakelen om te komen tot de beste oplossing voor alle partijen.

 

Met zicht op de belangen van het bedrijf, het team en de individuele werknemer werken we aan een gezonde en veilige werkomgeving waar mensen met plezier en in goede lichamelijke en geestelijke gezondheid een positieve bijdrage leveren aan het bedrijf waarvoor zij werken.

 

Absent Arbo legt de nadruk op arbo en investeert in werkende mensen.

 

 "Werken met Absent Arbo is heel anders werken dan dat ik gewend ben met andere arbodiensten. De persoonlijke aandacht, het meedenken en het begrip over de risico's die we lopen ingeval van verzuim zijn een verademing. Het feit dat er gewerkt wordt met verpleegkundigen is een grote meerwaarde voor de zieken in ons bedrijf. Werken met Absent Arbo is erg prettig werken."

 

Nienke Loeffen - casemanager P2

groep03